Home > Nederlands
Sportief, lux en volledig begeleide vakanties in Ierland voor kleine groepjes

Het geen The Celtic Connexion bijzonder maakt is de mogelijkheid om te reizen met kleinere groepjes van minimaal 4 en maximaal 7 personen.

De gasten worden door een persoonlijke Nederlands talige gids begeleid en in een Mercedes Vito of VW Caravelle lux minibusje over schitterende ‘’Off the beaten track’’ routes rondgereden, met bezoeken aan de mooiste en bekendste natuurlijke en culturele attracties vooral aan de west kust van Ierland.

De arrangementen zijn 100% ‘’escorted & guided’’ met verblijven in 4/5 spa en Manor hotels en/of in 4 sterren Bed & Breakfasts. De prijzen voor B&B reizen zijn op basis van logies en ontbijt en zijn dan ook lager geprijsd dan de 4/5 sterren hotel trips die daarbij ook minstens 4 a la carte diners inclusief bieden.

Er zijn een aantal vertrek data gepland. Deze zijn met verblijf in 4 en 5 sterren SPA en Manor hotels en zijn gegarandeerd met een bezetting van minimum 4 gasten.

Prijzen per persoon zijn gebaseerd op 4 gasten per groep in dubbele of twin kamers en in het geval er in totaal 6 personen boeken, gaat de prijs voor alle gasten omlaag. In geval van een-persoons kamer bezettingen, is er een toeslag toepasselijk. Er kunnen dus individuele boekingen worden gedaan. Op deze manier kunnen er groepjes ontstaan van mensen die elkaar niet kennen, net als op de grotere busreizen.

Onze reizen zijn perfect voor personen die misschien niet zo goed Engels spreken of gewoon niet zelf links willen rijden maar toch ook niet in een grote bus willen reizen. Met dit concept is het mogelijk om ‘’Hidden Ireland’’ te laten zien waar grotere bussen niet mogen of kunnen rijden.

Wij kunnen de reizen voor groepjes vanaf 4 personen ook geheel aanpassen. Onze busjes kunnen maximaal 6 personen plus gids/chauffeur en bagage vervoeren. Er kunnen wandel-, golf-, vis- en nog veel meer activiteiten toegevoegd worden en de reizen kunnen ook langer zijn dan een week. Daarbij, stel dat er een groep van 20 personen een gepersonaliseerde reis wil plannen in Ierland, dan kan dat ook met The Celtic ConneXion. Wij werken nauw samen met een aantal busbedrijven in Ierland. De bus chauffeurs zijn dan Iers maar onze Nederlands talige gidsen begeleiden de groepen van het moment van aankomst op de luchthaven tot het vertrek.